گزارش کارآموزی شیمی در شرکت نوشابه‌ زمزم

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
بخشی از مقدمه:
آشاميدني‌ها به طور كلي مواد غذايي هستند كه برطرف كننده نيازهاي غذايي نيستند، بلكه از آنها براي رفع عطش و مقداري هم محرك هستند، مثل چاي و قهوه در يك دسته‌ بندي كلي نوشابه‌ها به سه دسته تقسيم مي‌شوند:
1. آشاميدني‌هاي غيرگازدار محرك
2. نوشابه‌هاي غيرالكلي
3. نوشابه‌هاي الكلي
دسته اول شامل: قهوه، چاي، آشاميدني‌هاي كاكائويي و شكلاتي
دسته دوم: آب‌هاي معدني و چشمه، آب ميوه، شربت و ليمونادها
دسته سوم: آب جو و شراب
آشاميدني‌ها از اهميت زيادي در صنعت برخوردار هستند، چون حاوي بسياري از مواد مغذي مثل ويتامين‌ها هستند كه  تابع قوانين مربوط به مواد غذايي هستند و از سوي ديگر اين فرآيندها در حجم زيادي به مصرف مي‌رسند. يك نوشتابه سبك عمدتاً شامل آب، شكر، تركيبات طعم دهنده يا آب ميوه و سايرا فزودني‌هاست. طعم و مزه محصول نهايي يكي از فاكتورهاي بسيار مهم در توليد اينگونه نوشابه‌هاسا كه توسط تعادل بين اسيديته، شيريني، شفافيت، وجود طعم دهنده، عطر كوورت Tarbidity‌ و تازگي محصول مشخص مي‌شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
تاريخچه و معرفي شركت
آب
تصفيه‌خانه آب
تانك گچ‌گيرخانه
خط توليد
طرز تهيه نوشابه در ظروف PET 5/1 ليتري
طرز تهيه نوشابه در ظروف PET 300 سي‌سي
عصاره
آزمايشات شيميايي
آزمايشات مربوطه به تصفيه‌خانه آب
تصفيه فاضلاب
ويژگي نوشابه‌هاي گازدار    


دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 5918 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 38

حجم فایل:759 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته های شیمی، صنایع شیمیایی و صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش