پروژه کارآفرینی کشتارگاه دام

دسته بندي : کارآفرینی » دام و طیور
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه  مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح 
فصل اول: کلیات    
1-1 مقدمه 
جدول شماره 1، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 
محل اجرا 
1-3-  مشخصات متقاضیان 
1-6- وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی 
مراحل صدور جواز تاسیس 
شرايط عمومي متقاضيان (اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي) دريافت جواز تاسيس    
1- اشخاص حقيقی   
2- اشخاص حقوقی    
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس 
تعریف
صدور پروانه بهره برداری 
مراحل صدور توسعه طرح 
فصل دوم: روش انجام کار    
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 
بازدید از کارخانه تولید لوله های سوپر پایپ    
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت (جهت فروش  کالا)    
فصل سوم: امور مالی طرح   
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی    
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی    
جدول 2 عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت    
درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود    
جدول 3 چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها    
جدول 4 پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی    
نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP    
نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو.سفند و گاو    
جدول 5 آمار متوسط قیمت گوشت در سال های 1378 تا 1385    
جدول 6  قیمت گوشت در بازار آمریکا     
جدول 7 قیمت گوشت در بورس لندن    
جدول 8 ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی    
جدول 9 بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان    
جدول 10 کشورهای عمده صادر کننده در سال 2005    
جدول 11 کشورهای عمده وارد کننده در سال 2005    
نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد . (سال 2000 و 2005)    
جدول 12 میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال 1350 تا سال 1382    
بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون    
واحدهای فعال قبل از سال 1379    
آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون    
جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر 40% می باشد    
واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از 40% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است    
جدول 17 مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره 82 – 1375 ( از محل تولد و واردات)    
جدول 18 روند رشد جمعیت طی سال های 1370 تا 1384 و برآورد جمعیت در سال های 1385 و 1386    
جدول 19  بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های 1378 تا 1382    
جدول 20 پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال 1385 تا 1388    
جدول 21 بررسی اجمالی تکنولوژی  و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها    
جدول 22 تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان    
جدول 23  هزینه های ثابت سرمایه گذاری    
جدول 24 زمین    
جدول 25 محوطه سازی    
جدول 26 فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح    
جدول 27 ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح    
جدول 28 شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش    
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی 50 راس در شیفت    
سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی    
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی 500 راس در شیفت    
ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی    
ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی    
ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی    
ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی    
ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی    
لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست 5/8 تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر    
دستگاه لاشه سوز دامی    
ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون    
لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت 150 متر مکعب در روز    
تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب    
تاسیسات مورد نیاز طرح    
میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد    
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح    
وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی    
هزینه های قبل از بهره برداری    
فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال 1385    
استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها    
برآورد جمعیت استان های کشور    
نیروی انسانی مورد نیاز طرح    
پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری    
ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری    
بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز    
میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید    
آب مصرفی کارخانه    
بخار مصرفی    
محاسبه میزان آب، برق و سوخت مصرفی    
قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها    
فصل چهارم: جمع بندی- نتیجه گیری و پیشنهادات    
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 4721 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 68

حجم فایل:2,155 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش